|
|
| Любим филм | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Vangelia Тъй кат каиш, най - ма а яд
Брой мнения : 667 Age : 38 Registration date : 21.08.2007
| Заглавие: Любим филм Чет Авг 23, 2007 11:34 am | |
| Любимият ми филм е "Дързост и красота" Много е як, направо всеки ден го чакам с интерес и се надявам да съм жива и здрава да видя 11537 епизод. | |
| | | nniikkii Ловец на извънземни
Брой мнения : 80 Age : 45 Registration date : 22.08.2007
| Заглавие: Re: Любим филм Пон Авг 27, 2007 10:35 pm | |
| Моят любим филм-всъщност те са няколко и са ми от детството.Сигурно се досещаш това са Star Wars,жалко че са само 6 епизода,също и Indiana Jones-класически приключенски филм,очаквам да направят и четвърта серия.Щях да забравя Lord of the rings,макар че филма отразява само 1/3 от книгата,за да се потопиш в атмосферата е хубаво да се прочете самата книга,нищо че е към 1000 страници.Хубав филм за мен е този,в който можеш да се отъждествиш с някой от героите и да следваш неговите приключения,независимо реални или не.Нещо много взех да философствам,я по добре да си лягам. | |
| | | Vangelia Тъй кат каиш, най - ма а яд
| Заглавие: Re: Любим филм Вто Авг 28, 2007 12:24 am | |
| Така си е. Затова най - любим винаги ще ми бъде "Кръстникът", независимо, че е правен преди мен. Не отговарям на конкретна роля в него, но пък в повечето герои откриваш част от себе си.
Един от другите, които харесвам съвпада с твоя - "Властелинът на пръстените". Освен това много любим ми остава "Мулен руж". Много силно ми въздейства тази романтична история, както и музиката. | |
| | | Abaddon Ти люсна една песница
Брой мнения : 191 Age : 45 Location : София Registration date : 25.08.2007
| Заглавие: Re: Любим филм Съб Сеп 08, 2007 12:12 pm | |
| Определено съм с две ръце за Властелина и Кръсника , но не трябва да се забравят и хубави филми като: Подземен свят, Блейд и Шрек. :satyr:
Последната промяна е направена от на Чет Сеп 20, 2007 11:20 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | DulgoZavar Пиле шарено
Брой мнения : 32 Registration date : 07.09.2007
| Заглавие: Re: Любим филм Нед Сеп 09, 2007 9:37 am | |
| - Abaddon написа:
- Определено съм с две ръце за Властелина и Кръсника , но не трябва да се забравят и хубави филми като: Подземен свят, Блейд и Шрек. :bounce:
Властелина рууууулз... Както и Американска история X :face: | |
| | | Vangelia Тъй кат каиш, най - ма а яд
| | | | Vangelia Тъй кат каиш, най - ма а яд
| Заглавие: Re: Любим филм Пет Фев 29, 2008 12:50 am | |
| И към любимите ми филми не съм добавила "Бъгси"; "Нещата, които правиш в Денвър, когато си мъртъв"; "Добрите момчета"; "Леон". | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Любим филм | |
| |
| | | | Любим филм | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |